הפועל ״ויקטורי״ באר שבע

אתר המועדון הרשמי

WhatsApp Image 2025-06-28 at 19.38.10

הכנה: ניצחון על גורניק לצ'נה

ניצחון 2:4 במשחק השני במחנה האימונים. ויטור, קאנגווה, ונטורה ואילון אלמוג כבשו

28/06/2025
צוות האתר

הפועל "ויקטורי" באר שבע גברה הערב (שבת) 2:4 על גורניק לצ'נה הפולנית, זאת במסגרת מחנה האימונים שנערך בימים אלו בפולין. זה הוא המשחק השני מתוך שלושה שצפויים.

השליטה במגרש ניכרה היטב כבר מהפתיחה. מיגל ויטור היה הראשון להעלות את הקבוצה על לוח התוצאות, לאחר מהלך "חלוצי". אליאל פרץ הרים כדור נייח לרחבה, הקפטן עצר כדור על החזה וכבש בבעיטה חדה לרשת - 0:1. מספר דקות לאחר מכן, קינגס קאנגווה כבש במהלך יפה את השני של הקבוצה במשחק. הפולנים הספיקו לצמק ל-1:2, אך החותמת של המחצית הראשונה הייתה של לוקאס ונטורה. הקשר רץ עם הכדור לאורך כ-25 מטרים, ניער מעליו את כלל המגנים והבלמים, וסיים בבעיטה מדוייקת לרשת - 1:3.

במחצית השנייה, מרבית השחקנים התחלפו. הפולנים צימקו ל-2:3 ועד לסיום, אילון אלמוג כבש שער לאחר מהלך נאה ברחבה. אילון ניער מעליו שחקן הגנה פולני ובעט בחוזקה לרשת, כדור שהשוער לא הצליח לעצור. 2:4 בסיום.

במהלך המשחק, קינגס קאנגווה וסמיר פרהוד נטשו את המגרש עקב פציעות. השחקנים יבדקו לאמוד את חומרת הפציעה.

כתבות נוספות

עולים לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות!

עוברים דירה לרומניה

מנוי החוץ לעונת 2026/2027

ניצחון במערכה הראשונה