תצוגה מדהימה של הקבוצה מסתיימת בתוצאה מהדהדת. ביטון(צמד), גנאח, לופס, קינגס ויוני כבשו
הפועל "ויקטורי" באר שבע גברה הערב (רביעי) 0:6 על הפועל חדרה והעפילה לשלב רבע גמר גביע המדינה. החניכים של רן קוז'וך הגיעו למשחק לאחר ניצחון קשה אך מתוק במיוחד בליגה בסמי עופר וקיוו להמשיך במומנטום גם במפעל הגביע המרגש. זה אכן קרה.
שליטה מוחלטת של האדומים לכל אורך המשחק, הניבה תצוגת כדורגל מרשימה ביותר, חגיגת שערים ושמחה גדולה של כ-8,000 האדומות והאדומים שהגיעו לצפות בהתמודדות.
מי שהחל במבול השערים היה אמיר גנאח. שחקן הבית שלנו התנהל באגף עם הלדר לופס, ואז שלח בעיטה אדירה לרשת וקבע 0:1. האורחים מחדרה ניסו במעט לתקוף את שערו של ניב אליאסי, אלא שבדקה ה-27, אמיר גנאח הגביה כדור לרחבה וסחט נגיעת יד מאיציק שולמייסטר. הלדר לופס ניגש לכדור ובעט פנימה - 0:2 אדום. רגע לפני סיום המחצית הראשונה, יוני סטויאנוב בישל לדן ביטון, שמתוך הרחבה כבש את הראשון שלו להערב והשלישי של הקבוצה - 0:3
בדקה ה-54, קינגס קאנגווה בעט כדור חופשי לפינה הקרובה של גיא הרמן, שהיה מופתע מהעוצמה והדיוק, לא הצליח לקלוט וזה כבר הרביעי - 0:4. בדקה ה-77, יוני סטויאנוב כבש מתוך הרחבה את החמישי - 0:5. אקורד הסיום הגיע בדקה ה-85, כאשר דן ביטון, מתוך הרחבה, בעט במדויק וכבש את השני שלו והאחרון במשחק - 0:6.
הגרלת רבע גמר גביע המדינה תערך ביום ראשון הקרוב (19.1) בשעה 12:15. כמה שעות לאחר שהקבוצה תגלה מי תהיה היריבה, היא תתארח במשחק ליגה מול הפועל ירושלים (20:15).
הרכב הקבוצה: אופיר מרציאנו, יוני סטויאנוב, מיגל ויטור (איתן טיבי 58), מתן בלטקסה (אור בלוריאן 58), הלדר לופס, קינגס קאנגווה, לוקאס ונוטורה (שי אליאס 58), אליאל פרץ, דן ביטון, אמיר גנאח (אמיר גנאח 67), ארנולד גריטה (זאהי אחמד 67).