13 במאי, 2024
ניצחון על מכבי בני ריינה
ניצחון על מכבי בני ריינה
הפועל "ויקטורי" באר שבע ניצחה אמש (חמישי) 1:2 את מכבי בני ריינה במשחק בית במסגרת המחזור ה-33 בליגת One Zero.
 
באר שבע הגיעה למשחק עמוסת פציעות, כאשר ארתור שושנאצ'ב, אנדרה פוקו, גיא בדש ושי אליאס נותרו מחוץ לסגל, בנוסף למריאנו בריירו ואיילון אלמוג שסיימו את העונה. כמו כן, גם הלדר לופס ואיתן טיבי שהורחקו במשחק הקודם נעדרו.
 
בני ריינה פתחה טוב את המשחק, וכבר בדקה ה-10 אזולאי השאיר כדור נהדר לקייס גאנם שנשאר לבדו מול אליאסי, אך השוער הדף את הבעיטה. ההזדמנות של ריינה העירה את האדומים, ו-10 דקות מאוחר יותר הם עלו ליתרון משער ענק של יואן סטויאנוב שבעט בנגיעה מחוץ לרחבה כדור שהגיע אליו מאימראן עומאר. 0:1 אדום. חמש דקות בלבד חלפו ובאר שבע הכפילה את היתרון. דיינר קיניונס מסר כדור טוב לאימראן שהיה חופשי מחוץ לרחבה וההולנדי עם בעט לשער בנגיעה יפה וכבש את השני של באר שבע. 0:2.
 
באר שבע המשיכה ללחוץ ובדקה ה-37 הייתה קרובה מאוד לשער השלישי. אימראן עומאר שוב קיבל כדור טוב מקיניונס ובעט בנגיעה, אך הפעם הכדור נעצר בקורה. דקה מאוחר יותר ובני ריינה חזרה למשחק. צירוף מסירות יפה בין קוסטה, גאנם ושלומי אזולאי הסתיימו בשער של אזולאי. 1:2 עם הירידה למחצית.
 
באר שבע פתחה טוב את המחצית השנייה ובדקה ה-56 שוב הייתה קרובה לשער. רועי גורדנה בעט כדור חזק מרחוק, גד עמוס כבר השתלט על הכדור אבל שמט אותו והכדור נעצר בעמוד והורחק. 10 דקות חלפו וערבוביה ברחבה של ריינה אחרי קרן כמעט הובילה לשער נוסף, אך ליוביסבלייביץ' הרחיק את הכדור מהקו. בדקה ה-82 מהלך נהדר של קיניונס באגף הסתיים בכדור טוב לחטואל בתוך הרחבה, אך הכדור של החלוץ נעצר אצל גד עמוס. בסיום, 1:2 לבאר שבע.
 
 
הרכב הקבוצה: ניב אליאסי, מקסימו לוי (אור דדיה 46), איאד אבו עביד, מיגל ויטור, הראל שלום (איליי מדמון 64), רועי גורדנה, אימראן אולאד עומאר, אנטוניו ספר, דיינר קיניונס (אמיר גנאח 84), יואן סטויאנוב, אלון תורג'מן (רותם חטואל 70)
 
הפועל "ויקטורי" באר שבע - האתר הרשמי אפליקציות סלולריות Android Apple